• img1
  • img07
  • img4
  • img6
  • img8

2ο Παγκύπριο βραβείο στον διαγωνισμό S Factor 2018

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Γυμνασίου Λινόπετρας στον διαγωνισμό S FACTOR 2018 στο πλαίσιο της Βραδιάς του Ερευνητή που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Προώθησης Ερευνας και διεξήχθη σε ειδική αίθουσα στους Χαρουπόμυλους Λανίτη την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στη Λεμεσό.

Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου Χρίστος Μεταξάς παρουσίασε με άνεση και απαράμιλλο ύφος μέσα σε τρία λεπτά το κείμενο «Η διαδικασία της πέψης», το οποίο περιείχε επιστημονικές πληροφορίες για το πεπτικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού, διανθισμένο με χιουμοριστικές ατάκες και αναφορές σε θέματα της επικαιρότητας. Στο τέλος της παρουσίασης δέχτηκε κολακευτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, θερμά χειροκροτήματα από το κοινό και κατέκτησε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 32 μαθητές Ιδιωτικών και Δημοσίων Γυμνασίων του τόπου μας, οι οποίοι συμμετείχαν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

 

To ομοίωμα του πεπτικού συστήματος κατασκεύασε η μαθήτρια της Γ’2 Ρουμπά Νάγια. Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή της Γ6 Χρίστο Μεταξά, καθώς και στις καθηγήτριες Μαρίνα Κολιανδρή της Οικιακής Οικονομίας, τη μαθηματικό Μα- ρία Γεωργίου, καθώς και τη φιλόλογο Μαρία Οικονόμου Μιλτιάδου που εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού.